–  Dóra (31), Budapest:

2015-ben bőr- és emésztési problémákkal kerestem fel a Doktornőt, melyek okát többéves kórházba járás során bár diagnosztizáltak, de nem találtak rá megfelelő gyógymódot.

Popova doktornő első alkalommal íriszdiagnosztikával megállapított minden problémát, amit a leleteim eredményei is igazoltak. Rögtön elmagyarázta hogyan lehet orvosolni a bajomat (gyógyszerek nélkül!) és felírta a szükséges kezelési útmutatót gyógynövényteák, gyógynövényes tabletták és cseppek formájában. Pár héten belül már éreztem a javulást!

Akupunktúra- és köpölyözés kezelésen is részt vettem, melyek segítették a mielőbbi gyógyulásomat.

Évek teltek el, azóta is jól vagyok. Megszűntek a problémák, gyógyszert nem szedek, orvoshoz sem kell már járnom.

Nagyon hálás vagyok a Doktornőnek a segítségért!

 

 – Horváthné (58), Hatvan:

Autoimmun B12 hiányt és anaemia perniciosa-t (vészes vérszegénység) állapítottak meg nálam. Ennek következménye volt végtagzsibbadás, ízületi fájdalmak, gyengeség, általános rossz közérzet. Járni alig volt erőm. Ismerőseimnek olyan betegségeit kezelte sikeresen, alternatív gyógymódokkal Dr. Galina Popova, melyen a hagyományos orvoslás nem tudott segíteni. Pozitív tapasztalataik hatására fordultam én is a Doktornőhöz.

Először íriszdiagnosztikával csinált állapotfelmérést és elmondta a lehetséges kezelési formákat. Gyógynövényes tablettákat szedtem kúraszerűen, illetve akupunktúrás kezelést és köpölyözést is kaptam. Az első kúra során már éreztem a  javulást, majd a következő vérvételemen meglepően jó eredményeket mértek. Gyógyszereket nem kell szednem, jól érzem magam, minden problémám megszűnt.

Évente kb. 2-3 alkalommal akupunktúrás kezelést csinálunk az egészségem és jó közérzetem fenntartása érdekében.

Mindenkinek ajánlom Popova Doktornő kezeléseit!

 

–  Károlyné (47éves) Szilvásvárad.

Javaslom tiszta szívből a doktornőt. Gyöngyösön rendel és gyógyít.

Popova Galina orosz doktornő, ilyen fájdalmakra specializálódott.

A hosszan tartó fájdalmakra, visszatérő ízület, gerinc, allergia(stb.) betegségekre segítséget nyújthat az akupunktúra, köpölyözés, moxa-terápia, masszázs…

Ha a távolság nem gond. Én évekkel ezelőtt hordtam hozzá anyukámat, aki menni is csak bottal, segítséggel tudott. A harmadik kezelés után egyedül jött ki a rendelőből. Azóta sincs gondja a hátával és csípőjével.

Szeretettel és hálával a Doktornőnek.

 

–  Páli H. ( 37éves.  Gyöngyös).

A következő incidens történt a családban a nagyapámmal: Éjszaka olyan furcsán hörgött , mintha erősen horkolna. Kihívtam az ügyeletet. A tüdő röntgenképen kiderült, hogy COPD beteg. Ez azt jelenti, hogy a tüdő nem 100%-osan működik, hanem csak pl. 40%-osan. Tehát azért jelez a test a hangos horkolással, hogy hahó, pajtikám, fuldokolsz!!!!

Ez egy gyógyíthatatlan betegség, de az életminőségét nagyban tudják javítani.

A természetgyógyász azután lépett be, akupunktúrával, akupresszúrával, köpölyözéssel, masszázzsal, moxa-terápiával, gyógynövényekkel méregtelenített. Ennek már 5 éve. Nagyon jó volt az eddigi a hatása!!!

Őszinte leszek, én azt hittem, hogy az ilyesfajta természetgyógyászati kezelések (kúrák) csak átmenetiek. De rá kellett jönnöm, hogy értékesek!! És nem csak akkor, ha egészségügyi problémánk van, de a megelőző kezelések (őszi-tavaszi kúrák) is hasznosak a szervezetnek.

Hálásán köszönöm a Doktornőnek a segítséget!

 

 

Anita D. (27)Hajdúnánás

A gödör legmélyén voltam. Állandó fejfájással, szédüléssel, depresszióval, rossz alvással küzdöttem.

Az koponya CT nem mutatott semmit.

Az orvosom depresszió elleni tablettával kezdett el kezelni .

A fenti panaszok mellett megjelent a levertség, általános gyengeség, csökkent a koncentrációm, ezért problémák merültek fel a munkám során is.

Sok jó véleményt hallottam Galina Doktornőről. Bár nem hittem benne, nem vettem komolyan a természetgyógyászatot, de úgy döntöttem, megpróbálom.

Első alkalommal íriszdiagnosztikával megállapított minden problémát (fizikai és lelki okokat). Elmagyarázta, hogy hogyan lehet orvosolni a bajomat (gyógyszerek nélkül!) és megbeszéltük a szükséges kezelést – akupunktúra, köpöly, gyógynövényteák, Meridián energia kezelés.

Sok kudarcom, fájdalmam a múltban maradt! Már két éve boldog vagyok és energikus. Minden évben egyszer járok hozzá akupunktúra és köpölyözés kúrára.

Ölellek hálával  Galina Doktornő

 

–  István M. (68) Gyöngyös.

Nálam az Íriszdiagnosztika  megdöbbentő eredményt hozott. Több olyan  problémát is mondott nekem a Doktornő, amikről eddig is tudtam, de Ő a lelki-szellemi problémákat is említette, ami a betegségemet okozta. Rámutatott, hogy mi az ami terheli a szervezetem, elmagyarázta hogyan lehet orvosolni a bajomat.

Akupunktúra- és köpölyözés kezelésen is részt vettem (egy kúra 10 alkalom volt). Az első alkalom során már éreztem a  javulást, eltűnt légszomjúság, mellkasi fájdalom és erős szívverés.

És sokkal jobban vagyok! Olyan energiákat kapok amit sokszor már nem tudok kezelni!

Két és fél éve panasz nélkül élek.

Évente egyszer egy akupunktúra, moxa-terápia, köpölyözés kúrán veszek részt.

 

Nagyon hálás vagyok !